Illesztőprogram-időtúllépés?
Vásároltam egy RX580 8Gb videokártyát és az összes játékból kidob 10-15 perc után ezzel a hibaüzenettel.. "az amd szoftver azt észlelte hogy illesztőprogram-időtúllépés történt az ön rendszerén."...
Bármilyen ötletet elfogadok nekem fogalmam sincs hogy mitől lehet ez, most először vettem AMD kártyát de már most megbántam.
Tehát egy meglévő gépben cseréltél videokártyát.
Gondolom letöltötted a hivatalos oldalról a legfrissebb drivert.
De előtte eltávolítottad az előző kártya dolgait?
Asus P8B75-M
I5 2500k
3X4Gb Ram
Kolink core 600w 80+ tápegység
128gb ssd
ezek lennének a gép adatai.
Milyen Windowsod van? Azon belül melyik verzió pontosan?
Nem vagy elmaradva egy-két frissítéssel?
Igen, valóban.
Azért kérdeztem, mert valakinek a Windows Update oldotta meg, valakinek meg az, hogy egy régebbi drivert telepített fel.
Esetleg ezeket kipróbálhatod:
Nekem is hasonló problémáim voltak, plusz random black screen, csak RX460-on.
Nekem ami sokat segített (de nem oldotta meg teljesen a problémát): videókártya megfelelő rögzítése (kicsi csavart használtam), plusz talán Win11 alatt kicsit stabilabb volt az AMD drivere.
Táp is lehet közrejátszott, mert 300W volt és elszállt játék közben. 3 féle RAM volt benne, összesen 4 stick, használt brand gépről volt szó. Most érkezik az új konfigom, ideiglenesen az RX460-at rakom bele, majd leírom a tapasztalatomat a héten, ha megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!