Intel Core i3-4005U tényleg nem sokkal marad el a mostani prociktól? (8GB, SSD, Lenovo B50-70))
Figyelt kérdés
Egy szerelő mondta, de nekem kicsit furcsa..., nem értek hozzá, de CPU Benchmarks 1600, a mostaniak meg akár 6-7000. Ez azért lényeges különbség, vagy nem jól gondolom?2022. szept. 10. 22:16
11/14 anonim válasza:
9. vagyok. Azért ezt használom, mert a nagy gépem tönkrement és még nincs együtt az ára. Ezt csak könyvtári gépnek használtam, de nagyon jó így is. Most kaptam néhány napja a hírt, hogy sokkal drágább lesz, mint gondoltam. Mit tehetnék?
12/14 anonim válasza:
Nem mindenki használja ugyanarra a gépét. Ha az adott körülményke közt a teljesítménye téged kielégít akkor az a rendszer teljesen jó. :)
13/14 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy te i3 4900U-t írsz, de a netes Techkalauzban
i5 4200U szerepel! Vagy eltévesztetted, vagy félreértettél valamit. Így azért más a helyzet.
14/14 anonim válasza:
"Azért érdekes, hogy te i3 4900U-t írsz"
Senki nem írt ilyet, a kérdező sem. A B50-70 több procival készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!