Miért fagy le a játék 4K felbontáson?
Tudom, hogy a kártyám nem éppen egy 4K-ra való cucc. De attól még néha felveszem a felbontás 3840x2400-ra. És a legtöbb játék el is megy 30-40 fps-el. Inkább highon mint ultrán. És régebbi játékok. De legutóbb volt egy olyan jelenség Project Cars 2-ben, hogy nagyba nyomom 4K Highon. 40 fps-el. És egyszer csak lefagy a kép. Utána vissza jön a játék de a képernyő ugyanúgy fekete marad és kilépés után az egész asztal is ilyen. Far Cry 5-ben Full Ultrán volt 30 körüli az fps. És egyszer csak lefagy egy pillanatra a kép és kidob a játékból. És nem volt előtte soha fps drop. A vgamat húztam. De ezelőtt soha nem csinálta ezt. És kipróbálás OC nélkül akkor is ez volt.
I3 12100F
16gb ram
RX 6500 XT
Én szerintem a játékok igazi kinézete high grafikán bontakozik ki. A medium az már nem olyan jó.
De egyébként meg nagyon szomorú ez az RX 6500 XT bár erősebb kicsit mint az elődje. De azt kitudták adni 8gb vrammal is ezt pedig még 6gb-vel sem.
Nem értem az AMD miért csinált egy ilyen kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!