Miért ad ki a laptop furcsa hangot?
Figyelt kérdés
Vettem úgy 9-10 hónapja egy Asus Vivobookot és eddig hibátlanul müködött. Tegnap este használat közben furcsa hangot kezdett kiadni a jobb oldali ventillátora olyan kerregő hangot mintha csapágyas lenne vagy nem is tudom. Elképzelhető hogy valamit nagyobb porszemet vagy morzsát felszívott volna és az miatt adná ki ezt a hangot? Az az érdekes hogy csak normális pozícióban adja ki a hangot mikor megfordítottam a tetejére hogy megnézzem hátha látok valamit akkor nem adja ki.
Plusz arra lennék kíváncsi hogyha leveszem a hátulját akkor bukom a garanciát?
2022. szept. 9. 12:17
1/3 anonim válasza:
Asztali gépen szét szoktam szedni a ventilátort, a matrica alatt szokott lenni egy gumi dugasz, egy csepp olaj megoldja. De van olyan amit nem lehet szétszedni, de kifujkálni érdemes.
2/3 anonim válasza:
Laptopja válogatja a garit. A csavarokon lehet látni.
Próbáld kicsit ide-oda mozgatni, le-fel + porszívózás a réseknél. Ha kerreg garancia szerintem.
3/3 anonim válasza:
Igen lehet valami bele került. Kemény lapon kell használni a gépeket szerintem, és kicsit megemelni a hátulját akármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!