Core-i3 ezzekhez elegendő?
a mai világban jónéhány ezres procikat, és vidikarikat kell venned, hogy közepes grafikán fusson a játék:)
pl: alien vs predator, call of duty MW2 stb.
engem érdekelne, hogy egy Intel Core i3-530, és egy nVidia GTS450 1GBos videókártyával milyen játékok mennének?
vagy a mai játékokat elvinné?:)
ram: 4gb ddr3 - 1800MHz
hát el kell menjen biztos
de talán jobb választás amd-be ebbe az árba,
amit az alaplapon megspórolsz azt hozzácsapod a procihoz és kijön a 945 vagy 955 BE
bocsi de AMD-t semmilyen esetben sem szeretnék venni. Egyszer volt 3napot ment, és garanciába nem váltották vissza... AMD kilőve.
nem akarok mást venni csak az érdekel, hogy elegendő ez a mai világba még vagy 1-2évig.
van rajta HT(Hyper-Threading) is.
nálam meg intelek füstöltek... na mindegy
hát biztos jobb mint a régebbi core 2 duók szóval elég lehet
Ezen bőven elmegy a CODMW2 és az
AVSP3, nekem a régi Core2Duo E8500-on, 2GB 1066 DDR2-n és egy 9800GT maximumon mennek.
Az a konfig egy jó ideig ütőképes lesz még, bár az ára is elég ütős, ahogy nézem.. De jobb alapból bika gépet venni, mint állandóan fejlesztgetni.
Na meg úgyis kinövöd idővel. :)
utolsó hozzászólónak üzenem. veszel most egy bika gépet 250-300ért és az 2 hónap múlva nem ér 150-t se mert új technológiákat fejlesztenek amik sokkal ütősebbek..
inkább 2 évente feleannyiért veszek gépet mint 1x baromi drágán és hogy az jó lesz sokáig
Hát pont kiszúrtál egyszer egy hibás procit egy köcsög boltnál.
Egyébként ennél rosszabb összeállítást még nem láttam.
Athlon II 640
Radeon HD5750
4GB DDR3 1333MHz CL7-es időzítéssel.
Igazuk van.
AMD proci való játékra.
Nekem notebookba intel i3 van de én egyáltalán nem játszok, nekem tanulásra meg munkára kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!