Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul el rendesen a...

Miért nem indul el rendesen a Windows?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy ha bekapcsolom a gépem elkezd elindulni a Windows, de nem jut sokáig (maximum bejelentkezéshez) és megszűnik a kép, de a gép nem áll le, zúg tovább. Biztos vagyok benne hogy nem monitor hiba. Olvastam hogy az energiaellátással lehet a gond, de eddig nem volt ilyen, nem értem most miért van? Esetleg a merevlemezekkel lehet a gond? Előre is köszi a segítséget.

2022. szept. 5. 22:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elég régi lap van benne, el tudom képzelni hogy megadta magát. Asus m5a78L-m
2022. szept. 6. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát ahogy a lapra ránéztem, van is egy 10 pontos tippem. Fele még klasszikus kondi rajta... na azok ha kezdik emgadni magukat pontosan képesek mindenféle nehezen behatárolható gondot okozni, egyébként általában kívülről is látszik ha gond van, ha a kondik teteje nem sima hanem kezd púposodni, vagy akár ki si van nyílva akkor nagyon jó esélyed van hogy ott a hiba forrása.
2022. szept. 6. 16:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem maradt más hátra, szétszedem az egészet és megnézek mindent alaposan.
2022. szept. 6. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Látható hibát nem tapasztaltam az alkatrészeken. Összeraktam újból, de csak rontottam a helyzeten. Most már egyáltalán nincs kép sem. (Még mindig tuti hogy nem mintor hiba)
2022. szept. 6. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Maga a gp indul? csippanást hallani?
2022. szept. 6. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor szedd ki a merevlemezt, mentsd le és vegyél egy használt gépet valamelyik szervizben. Ha annyira régi (10 éves?), itt mást már nem lehet tenni.

[link]

[link]

2022. szept. 6. 22:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen a GPU indul
2022. szept. 7. 06:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Gépre gondoltam hogy az indul e de akkor ha a vga akkor az is
2022. szept. 7. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!