Fujitsu Exprimo V5535 laptophoz milyen 3D-s videókártya jó?
Szia!
Ha minden igaz, akkor a videókártyád SiS Mirage 3+ 256M.
Ez egy 3d-s videókártya.
A laptopod adatai ezek?
Ahogy én látom, a vga-d integrálva van a laptop alapjapához, ezért az alapmemóriából veszi le magának a megjelenítéshez szükséges mennyiséget.
Ha gyors a rendszermemóriád, akkor egész gyors tud lenni a videókártya is.
Ha jól látom, a laptopodban a memóriár és a procit is ki lehet cserélni, de nem találtam infót, hogy a videókártyát is lehet-e benne cserélni.
Szia!
Igen, ilyen gépem van, de akkor nem értem, miért fagy le a gép a játéktól :/
Hoppá!
Akkor a kérdést úgy kellett volna feltenni:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Egy Fujitsu Exprimo V5535 laptopom van, és egy ...... nevű játékot akarok rajta futtatni. Sajnos a játék nem indul el megfelelően, hanem kiakasztja a gépet.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:-D
Na jó, nem ugratlak tovább! XD
Az a probléma, hogy nem tudom a játékod nevét. Ha tudnám, akkor meg lehet találni az interneten, hogy milyen feltételekkel indul el a játék úgy, hogy nem fog fagyni ( mik a minimális rendszerkövetelményei a proginak).
Addig is:
A laptophoz (elvileg) kaptál olyan drivert, amivel meg lehet határozni a vga kártyád memórianagyságát.
Ha jól emlékszem, akkor a következőképpen kell beállítani a memória nagyságát:
start menű -> beállítások -> vezérlőpult -> megjelenítés -> beállítások fülre kattints, majs a speciális gombra.
Kijön egy újabb ablak, ott kell lenni egy olyan fülnek, ami a vga kártyád márkája (SIS) ott lehet valahol beállítani azt, hogy a rendszermemóriából mennyit használjon fel.
Remélem, segítettem ....
A játék a Stepmania. Én ezekhez nem nagyon értek, úgyhogy nem tudom, mi kell ahhoz, hogy rendesen fusson a gépen, kísérletezni meg nem merek azzal, hogy átállítgatok mindenfélét.
Ezt találtam, de gőzöm sincs, mik ezek a számok :D
* Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Linux, OS X ( operációs rendszerek listája, amelyeken elindul a játék )
* Pentium II, Pentium III, Celeron, Athlon, or compatible processor, 266MHz minimum (400 MHz recommended)
* 64 MB of RAM ( minimális memória a gépedben)
* Video card that supports High Color (16-bit color) and has 16MB video RAM ( 16 bites szinmélységet tudjon a videókártyád)
* Video card with OpenGL drivers ( na, ez az egy kérdéses, de úgy tudom, hogy tudnia kellene. Ha nem, akkor szoftveresen lehet emulálni az opengl-t)
* Sound card ( nincs probléma )
Minimális a rendszerigénye a játéknak! El kéne indulnia....
Úgy látom, hogy érdemes lenne végignézni a gépedet, a legfrissebb drivereket telepítsd az "opengl" miatt, regisztrációtisztítás a ccleanerrel ( ingyenes ) , majd egy töredezettségmentesítés az auslogic disk defrag progival ( szintén ingyenes ).
Ha ezek után sem indul el a játék, akkor nagy gáz van az op-rendszerrel, újra kell telepíteni.
Bocs a sok infóért.
Amint írod, új az operációs rendszered, és a driverek is frissek. A játék mégsem indul el.
DirectX gondolom a 9.0c verzió. Volt nekem régebben egy olyan játékom, amelyik csak a 6 os directx-el volt hajlandó elindulni, ezért a regisztrációs adatbázisban kellett beadni a régi verziószámát.
Most keresem a neten ezt a játékot, ha lehet letöltöm, és megnézem, hogy az én régi laptopomhoz mit fog szólni.
Ha kipróbálom, biztos többet tudok majd mondani. Addig is érdemes megnézni a következő fórumot:
Ha beregisztrálsz, biztos tudnak benne segíteni....
Közben le is jött a progi: StepMania-4.0.b6
Neked is ez van feltelepítve?
Ha régebbi verzió, akkor ezt innen szedtem le:
Ha nem ez a program , akkor bocs :-(
Szia!
a 4.0...-ás nálam simán elmegy.
Ajánlom, hogy te is frissítsd erre a verzióra, biztos, hogy vannak benne javítások, amelyekkel el fog futni a te gépeden is.
Válasz írj, hogy ez működik-e nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!