Ez a PC még jó az új játékokban Medium High beásításokra Full HD-ban?
Intel Core I7 3970X 5555MHz
32gb 2400MHz Micron ram
GeForce GTX 690 SLI 2X2GB
be quiet! System Power S6 700W
Úgy tudom ez a kártya SLI néhol bizony még egy GTX 980, 980 Ti szintjét is eltudja érni. Ez így igaz?
SLI támogatottsága alapból a béka alfele alatt van jelenleg már szóval sok esetben nem is lenne aktív a második kártya.
Azon kívül meg nem adódig össze a memoria, hanem adott játék esetén mindkét " kártya " memoriájában ugyanazok az adtok lmegtalálhatóak.
Szerintem félrevezető a megnevezés. A GTX690 SLI nem két kártyát tartalmaz, a GTX690 az önmagában két GTX680-at kapott két adag rammal, tehát ez "kártyán belüli SLI". Olyasmi, mint anno a Radeon HD4850X2 volt.
A valódi két kártyás GTX690 SLI az már Quad-SLi lenne 2x2x2GB VRAMmal :)
Meglepően jól teljesít ez az öreg kártya, kb az RTX3050ti-3060 teljesítményének a felét tudja régebbi címekben - újakban meg a töredékét :D
Ez a processzor alapból bekajált 150+ Wattot, ha fel van tekerve 5GHzfelé - mondjuk folyékony nitrogénnel - akkor ez beránt legalább 300Wattot plusz a GTX690 is becsíp ennyit. Cserébe egy új i3 és egy RTX2060 fele ennyi áramból megeszi ezeket.
Mókázni lehet ezekkel, de játékra messze nem az igaziak ezek már.
Az SLI már rég bukta, nem fejlesztenek rá (akkor is szar volt, mikor próbálkoztak vele). még rosszabbat hoz új játékokban, mint egy kártya.
Ez inkább már csak valami gyűjtőnek jó... de nem egyszerű vevőt találni rá.
Ezerszer jobb egy 12100F-RTX 2060 kombó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!