Melyik 500 GB-s SSD éri meg? (minőség, garancia-idő)
Melyik 500 GB-s SSD éri meg minőség, garancia idő és gyorsaság szempontjából?
Sima SATA3 SSD-t szeretnék venni.
Köszönöm. Én is ezeket az adatokat tartom hitelesnek csak gondoltam megkérdezek más véleményt is.
A valamennyivel olcsóbb olcsóbb Kingston is jó lehet? (amire biztosan nem öt év garancia van).
Nem tudom ilyen szempontból mennyire megnyugtatóak a meghibásodási statisztikák.
Köszi.
Miképpen trükköznek vele egyébként?
Dram-mal rendelkező kell mindenképp.
Korábban a wd blue 3d volt a legjobb árban. Minőség mindegy, mert nincsenek lényegi különbségek. Garanciát sem tartanám tényezőnek... pénzügyi kérdést csinálhatsz belőle, hogy kapsz-e újat, ha 5-6 év múlva gariidőn belül megpusztul, de minőségit nem lehet, az adatok nem visszaszerezhetőek egy halott ssd-ről (általában)
Samuk közül nem tudom melyikekben van dram, utána kell nézni. Qvo-ban tuti nem, evo-kban sem mindben? Nem tudom...
Kingston kc dram-os azt hiszem.
Gondolom arra célzol, hogy a DRAM-ot cache-re, gyorsítótárnak használja az SSD.
Mert ami DRAM chip-ekre épül, azok "mindig mindent elfelejtenek az áram kikapcsolásának pillanatában", mint a DDR RAM memóriák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!