Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől drágultak brutálisan a...

Mitől drágultak brutálisan a hardverek?

Figyelt kérdés

Csak hogy mondjak konkrét példát

ezt a wd redet én nem olyan régen 35 vettem

[link]

Ez is pl [link] 23 ért vettem ugyan itt most meg 28 ezer.

Vissza fognak menni a hardver árak valamikor?

2022. szept. 2. 09:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
USD-HUF az év eleji 320ról 400 fölé "erősödött". Ezzel elég pontosan kijön a matek.
2022. szept. 2. 10:24
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem a pcx.hu-tól kell megvenni.

[link]

[link]

2022. szept. 2. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
A pocsék forint és a magas infláció miatt.
2022. szept. 2. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
USD-HUF és EUR-HUF árfolyam diagramot nézd meg. És köszönd meg szeretett vezérednek Orbán Viktor Úrnak mind azt a sok jót amit tett saját magért és nem az országért. És az összes barátodnak akik tavasszal mind rá aszavaztatok. Tudom, hogy Te (sem) szavaztál rá, de akkor ki volt az aki rá szavazott? Lehetett tudni, hogy ez lesz világos volt. Csak nektek egy zsák krumpli akkor többet ért mint a következő 5 évben 15-20-50%-al drágábban venni bármit is mint kéne.
2022. szept. 2. 13:19
 15/23 NTBS ***** válasza:
100%
Alapanyag hiány, forint gyengülés.
2022. szept. 2. 13:46
 16/23 anonim ***** válasza:
72%
Viktor szerint minden jó ahogy van, azért is nyaralt egész júliusban meg augusztusban horvátban a luxusapartmanban.
2022. szept. 2. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha dollárban nézed, akkor olcsóbb lett/változatlan. Kinek mit intézett a kormánya... 🤷‍♂️
2022. szept. 2. 14:52
 18/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
67%

nem veszes szerencsere esnek vissza

ki tudja mit hoz a jovo, semmi jot az biztos

de hatha fellelegezhetunk kicsit valamikor

olyan hatalmas idointervallumokkal dobaloznak hogy igazabol ezzel is elveszik az emberek eletkedvet

persze evtizedek mulva majd jobb lesz

es akkor? Addig mit csinaljunk? Letargia miatt megrosszabba fog valni csak minden

azert jobb a diktaturak taktikaja mindeg azt hangoztassak hogy minden tokeletes es egyre jobb minden

2022. szept. 2. 15:34
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
Seagate 3TB nekem is 2 nap alatt hibás szektoros lett. Gariban visszaadták inkább a pénzt...
2022. szept. 2. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
Főleg az árfolyam miatt. Nálunk, a hanyatló nyugaton nem drágultak annyira, sőt most olcsóbban látom az SSD-m, mint egy éve :D Az alaplapom pedig ugyan olyan árban van.
2022. szept. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!