Mennyire lesz jó ez a setup ezekre a játékokra?
Figyelt kérdés
ALAPLAP: MSI Z170A Gaming Pro Carbon
CPU: Intel Core I5 6600K
GPU: Gigabyte GTX 960 4GB G1
gaming
RAM: 16GB 3200mhz
SSD: SAMSUNG 860 Evo 250gb
HDD: 500GB
Játékok amiket nyomni fogok vele:
Forza horizon 5
The crew 2
Project Cars 3
GTA 5
Call Of The Wild
PUBG
WORLD OF TANKS
CS GO
Rocket league
Fortnite
2022. aug. 31. 23:49
A kérdező szavazást indított:
Elég lesz bőven
Pont elég lesz
Nem lesz elég
Egyáltalán nem lesz elég
16 szavazat
1/9 anonim válasza:
Táp nélkül nem lesz elég semmire.
Egyenként nem egy erőmű, de 1080p közepes/magas beállítással a legtöbb játékot vinni fogja.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja bocs a táp egy Corsair TX650W
2022. szept. 1. 00:16
3/9 anonim válasza:
Elég lesz, én maximum ha javasolhatok akkor lehet vennék egy nagyobb hdd-t, a 250 GB SSD a rendszernek elég+ Office (gondolom) és a különböző alap programok. Az 500 giga hdd meg nem tudom hogy elég lesz-e ezekre a játékokra, nem tudom hogy mekkora tárhelyet igényelnek pontosan, de a Forza 5 és a GTA 5 együtt van máris 200 giga
4/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyiért.
Mert az előző kérdésed alatt is leírták már többen, hogy nem egy mai konfig, és elég kompromisszumos lesz a játék.
Ha 90-100 ezerért hozzájutsz, akkor még azt mondom szódával elmegy 1-2 évet.
5/9 anonim válasza:
Nem értem miért kell feltenni kétszer szinte ugyan azt a kérdést másfél órán belül.
6/9 anonim válasza:
Mi az ára? Lehet más irányt javasolnék.
7/9 anonim válasza:
1TB-os SSD-t tegyél inkább bele, gondolom rendszer menne SSD re játékok HDD-re, de ott pl FH5, GTA V mindkettő már alapból 100GB fölött van, FH5 mellé még nagyon szereti az SSD-t anélkül könnyen meglehet, hogy goyrsabban haladva kb azt látod hogy előtted töltődik be a világ.
8/9 anonim válasza:
Gta5 höz bőven elegendő de a forza horizon 5 is nagyon jól fut rajta igaz az mar igényesebb
9/9 anonim válasza:
Igen ssd elengedhetetlen ma már, minden játékot ssd-re pakolok a hdd már csiga a mai viszonyokat nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!