Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb laptop márka DELL...

Legjobb laptop márka DELL lenne szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nincs legjobb márka.
2022. aug. 31. 21:47
 2/8 anonim válasza:
46%

Szia!

Nálam ha laptopról van szó akkor csak a Dell jöhet szóba. Megbízható, jól össze van rakva, még a belépő kategóriában sincs olcsó anyaghasználat. Szóval bátran merem ajánlani.

2022. aug. 31. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Nincs olyan, hogy legjobb. Minden márkának vannak rossz és jó modelljei. Én például előbb választanék egy ThinkPad-et, mint egy XPS-t
2022. aug. 31. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Garanciás ügyintézésben mindenképp a legjobb. Bár ez is gépfüggő, mert legalább vostro termékkatrgóriásnak kell lenni.
2022. szept. 1. 06:39
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
40%

hat eleg jo

nincs annyira rengeteg nagy gyarto ami nagy tomegevel szeles kategorias lefedessel gyartana

igazan koztuk az sincs amit kerulni kell max bizonyos szempontok alapjannes szeriaknal, tipusoknal mint mindennel

pl hanjatekos gepet akarsz akkor Asus bol van a legnagyobb valasztek

uzleti strapas laptopok viszont inkabb tole (Dell) es Lenovo tol vannak meg HP tol

amik bejaratottabbak is

legolcsobban meg hatalmas szerencse kell minden markanal hogy ne hulladekot fogj ki

legalabb teljesitmenyileg ne, es az ritka mostanaban

epkezlab procit nem nagyon hasznalnak az alsokategoriaban

200 koruli meg mar nem also, mikor valakinek 100 is sok egy laptopra

2022. szept. 1. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Legjobbat nehéz kijelenteni, mert nyilván sok modelljük van, sok aktegóriában, bár igaz ami igaz talán a Dell-ről hallani a legkevesebb rossz dolgot alapvetően.
2022. szept. 1. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

A Dell általában jó minőség, bár vannak gyengébb szériái, mint minden gyártónak.

Általánosságban annyi, hogy legalább egy Vostro sorozatot érdemes venni, de még jobb a Latitude, mert az Inspiron általában gyenge.

Garancia Vostro-tól fölfelé nagyon jó: 3 év helyszínen, azaz nem kell vinned sehova a gépet, kijönnek megjavítani.

2022. szept. 1. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem most egy Dell Latitude van bár már nem mai darab de jelenleg HP-t vagy Asust vagy Lenovot hamarabb vennék.

Szerintem egyébként az XMG lenne az egyik legjobb gyártó csak itthon sajna nem kapható.

2022. szept. 2. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!