Samsung 870 EVO 500GB nem bootol be a windows, mi a megoldás?
A BIOS a legfrissebb, beállításokat már megnézem. Partíció sorrendet cseréltem, boot sorrendet cseréltem.
Az usb-s pendrive amit telepítőnek megtettem felismeri, úgy tűnik hogy telepíti, miután végzett újraindul és feldobja megint a windows telepítőt. Ha külön beállítom az SSD-t, hogy bootoljon arról eltelik nem egész 2 másodperc és visszadob a bootmenübe.
Az eredeti gyári Windows 10-es telepítők nem is látják.
Ha sima háttértárnak használom úgy még működik, de a Samsung Magician nem ismeri fel.
Több PC-t is kipróbáltunk, ugyan az a helyzet.
Klónozó program a Kingston SSD, egy Toshiba HDD és egy Hitachi SSD klónozását se engedte arra hivatkozva, hogy túl nagy eltérés van a 2 meghajtó között.
Kingston SSD-ről simán bootol. HDD-ről bootol a gép.
Javítással próbálkoztam, programmal néztük, papíron az SSD hibátlan, mégse engedi a Windows telepítését.
Valaki esetleg ötlet? Vagy lehet gyári hibás úgy, hogy közben lehet rá adatot másolni, csak a Windows nem fut rajta?
Ennél a linknél a 9. Képig jutok el (ha a windows felismeri) újraindul és kezdem előről az 1. képtől. Minden mást úgy csináltam ahogy az le van írva. Eredeti oldalról mindent így csináltam.
"Partíció sorrendet cseréltem, boot sorrendet cseréltem"
Olvastál ilyesmire utasítást a #4 linkjén..? Nem.
Az már a nem sikerült próbálkozások után volt. Bár kiderült mi volt a gond.
Valahogy került az SSD-re 6 fantom partíció amit kifejezetten körülményes volt eltávolítani. Azóta már jó és hibátlanul működik kb 2 órája amióta beüzemeltem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!