Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új gép indításnál nem mindíg...

Új gép indításnál nem mindíg ad képet?

Figyelt kérdés
most vettem májusban egy új gépet amit én raktam össze, és újabban bekapcsolásnál nem mindíg van kép, minden új kivéve a memóriákat.. 2x16gb ddr4 Kingston rgb predator, eddig az intel XMP-re írt hiba üzenetet, most kikapcsoltam és ugyan az a probléma, néha bekapcsnál nincs kép csak ha kinyomom a gépet és visszakapcsolom még a resetre sem reagál, és hiba üzenetet sem dob a gép, memória hiba okozhatja ezt vagy valami más esetleg?

2022. aug. 29. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Memtest86-al tudod ellenőrizni a memóriát. Amúgy szinte bármi okozhatja. Rossz táp/alaplap, alul feszelt CPU, momentán ennyi jut eszembe.
2022. aug. 29. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, hazaérek tesztelem, pedig a tápegység is BeQuiet System Power 9 500W moduláris alaplap az Asus B560M-K, I5 11400F, és egy Asus TUF Gaming GTX1650
2022. aug. 30. 04:40
 3/3 A kérdező kommentje:
kicseréltem a memóriákat újra, nem ez okozta a problémát, lehet valami bios bug vagy bármi, minden új a gépben pedig :/
2022. szept. 5. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!