Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez milyen laptop a képen? (Emag)

Ez milyen laptop a képen? (Emag)

Figyelt kérdés

Szemezgetek ezzel a laptoppal:

[link]

A gond az, hogy szerintem a képen Asus VivoBook s14 szerepel, míg ez s413 lenne, leírás szerint.

Létezik egyáltalán ebben a színben ez a modell?

Rákerestem erre a típusra (notebook.hu stb), mindenhol picit másképp nézett ki, ott szó szerint az egész gép korom fekete, nem pedig ilyen szép metálos, és csak a kijelzőnek fekete a hátlapja.

Valamint van ahol igp-nek intel uhd-t írnak, van ahol pedig az új, sokkal jobb iris-t, pedig ugyanaz a 4 magos i3-1125g4 van bennük.

Valaki ki tud ezen igazodni?😅

Most akkor mit veszek ha ezt megveszem?

2022. aug. 28. 13:57
 1/10 A kérdező kommentje:

Máshol ugyanez a modell:

Notebook.hu: [link]

Euronics: [link]

Az utóbbinál hiába ugyanaz a típusszám, VivoBook s14 szerepel. Vagy az s413 modell az az s14 alá esik?

Picit nem értem már, hogy hány és milyenféle vivobook-ok léteznek.

2022. aug. 28. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:

"Valamint van ahol igp-nek intel uhd-t írnak, van ahol pedig az új, sokkal jobb iris-t, pedig ugyanaz a 4 magos i3-1125g4 van bennük."

Az intel ARK oldalán is UHD szerepel,az i3-ak nem kaptak Iris Xe-t.

10-essel drágábban kapsz Ryzen5 5500U-val laptopot, minden tekintetben jobb a TigerLake i3-nál:

[link]

2022. aug. 28. 15:25
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, néztem ezeket is, de attól függetlenül, hogy drágább, cserébe műanyag, nehéz, vastagabb, fele annyi az üzemideje, fele akkora az ssd is. Tehát konkrétan csak a cpu ami előnynek számít, az se olyan nagyon sokkal..
2022. aug. 28. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:

"fele annyi az üzemideje"

Azért az erős túlzás. Oké, hogy ezekben csak 36Wh-s akku van az Asus 42Wh-sával szemben, de a processzorok fogyasztása sokkal jobb mint az intelé a teljesítménye meg sokkal sokkal jobb - az IGP-ről nem is beszélve. Ez a processzor 15 Wattból megeszi az i7-1185G7-et :)

Nyilván ha nem ez az elsődleges szempont, hanem a minőség, a fémház és a 30 deka ( meg a többi apróság ) akkor nyerő a Vivobook.

2022. aug. 28. 15:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát igen, kihasználni úgysem használnám ki, csak irodai munkára meg filmezésre használom a laptopom most is, utazni meg sokat utazok.. Az aksi meg nagyon fontos nekem. A lenovo csak 2 cellás és nyilván nagyobb a kijelző is.

Szóval ha tudom hogy ez a proci is elég lesz nekem, akkor inkább ez legyen, mint egy vaskosabb, műanyag, olcsó hatást keltő lenovo.

Esetleg mit gondolsz, az emag linken hibásan van listázva a vivo? Létezik egyáltalán ez a szín ezzel a modellszámmal, vagy azt fogom kapni amit linkeltem euronics-ból/notebook.hu-ról?

2022. aug. 28. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez az Indie Black színváltozat, létezik. Nekem a modellszámra keresésre is ilyet dobott ki máshol is.
2022. aug. 28. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Régebben az Asus S4xx-xxxx gépek neve S14 volt, ez zavarhatta meg őket.

2022. aug. 28. 18:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, fura. Én a modellszám és az indie black színváltozat rákeresésével sem azt a színt látom amit az emag is használt.. (szürke sötétes metál maga a gép, és csak a kijelző játulja fekete)

Mindenhol azt találom, hogy az egész cucc fekete, mint az euronics-nál is.

Egyébként sokkal van lemaradva et a g4 igp az iris xe-től?

2022. aug. 28. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokban, de ez csak akkor lenne szembetűnő ha játszanál vagy 3d rendert csinálnál. Normál használatnál semmilyen különbséget nem fogsz észrevenni.
2022. aug. 28. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
A hivatalos képeken is a sötétebb változat van, kisebb tévedés történhetett az emagnál.
2022. aug. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!