Asus vagy Acer gyárt jobb laptopokat?
Figyelt kérdés
eredetileg pc-t akartam venni de úgy hallottam a laptop se rossz ha adnak neki kakaót2022. aug. 24. 06:15
A kérdező szavazást indított:
Asus
Acer
15 szavazat
1/13 anonim válasza:
Az adott típus alapján el lehet dönteni, minden gyártónak vannak jobb és rosszabb laptopjai.
4/13 anonim válasza:
Szinte biztos hogy mindkettőt a Pegatron gyártja, csak más matricát ragasztanak rá a gyártósor végén. Csak konkrét típusokat érdemes összehasonlítani.
5/13 anonim válasza:
"eredetileg pc-t akartam venni de úgy hallottam a laptop se rossz ha adnak neki kakaót"
Ilyen komoly hozzáértéssel neked teljesen mindegy, hogy milyen márkát használsz.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Te neked mi bajod van??
2022. aug. 24. 10:05
7/13 anonim válasza:
Modelltől, típustól is függ.
Nekem az Acer bevált, és nem akarnék mást. :)
8/13 anonim válasza:
7-est osztom.
modell, típus, anyagminőség, de a legfőbb a proci, RAM freki és kapacitás,
SSD típusa+kapacitása.
9/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!