Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne kicserélnem a laptopo...

Mit kéne kicserélnem a laptopomban, hogy normálisan fusson el rajta bármilyen alap játék?

Figyelt kérdés

Adatok:

HP EliteBook 840 g3

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-7300U CPU @ 2.60GHz 2.71 GHz

Videokártya: Intel(R) HD Graphics 620

Memória: 16,0 GB

Rendszer: 64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor

Windows 10

(ha valamire még kíváncsi vagy, írj)

Na igen, tudom, hogy az EliteBook nem gaming laptop, de olyan játékokat, mint a Minecraft, Sims 4, Fall Guys, sem visz el. Vagyis eleinte minden jó, de 5-10-30 perc játék után túlmelegszik a laptop és leáll. Volt már szervizben emiatt, de nem nagyon lett jobb a teljesítménye, ugyanúgy kifagy. Talán egy ventilátor csere segítene rajta, de amúgy nem tudom, annyira nem értek a laptopokhoz.

2022. aug. 21. 12:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 És ebben a laptopban megéri kicserélni a videokártyát, vagy szimplán új laptopot kéne vennem akkor már?
2022. aug. 29. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Laptopokban nem nagyon lehet videokártyát cserélni. Ebben meg pláne nem, mert egy processzorba integrált van benne. Az meg végképp cserélhetetlen. Úgy gondolom, hogy a processzor is forrasztott. És itt vége is a történetnek.

Szimplán új laptopot kéne venned akkor már.

2022. aug. 29. 20:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Jaa, értem. Végül is már egy jó ideje ezt a laptopot használom, ideje lecserélni
2022. aug. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!