HP ProBook 6545b újra pasztázása?
Csak találgatok, de szerintem M880G AMD északi "híd" (benne integrált Radeon 42xx). Kb. 200 millió tranzisztor 55 nm gyártástechnológia. Ez alapján saccra 100-150 mm2 felülete van a chipnek magának.
Szóval 10mm x 10mm lehet, hogy elég rá, lehet, hogy pont kevés pár mm-rel több (de mérd le).
Pontos infót nem találtam én sem.
Viszont egy helyen írták, hogy még egy további helyen kell lennie thermal padnak (a déli "híd"-on is, ugyanott az egybeépített hűtő alatt).
Amennyire én látom nagyobbak vannak, amiből lehet vágni.
Pl. 120x20 mm bőségesnek tűnik a céljaidra.
Kérdés lehet még a vastagság, van 0.5, 1, 1.5 és 2 mm vastag is.
Szerintem az 1 mm a legvalószínűbb, de biztosan nem tudni...
Nem tudod pontosan lemérni a régit, vastagságra is?
Szerintem kezdj egy ilyennel, árban nem egy érvágás, ha nem válik be keress másikat:
Miután beraktad valami diagnosztikai szoftverben (esetleg a BIOS-ban, ha mutatja) tudod követni az északi híd hőmérésletét (vagy a 4250 IGP-ét, ami ugyanaz, mert benne van). HWiNFO, HWMonitor, AIDA64 stb.
Igen, jól írod '5'-ös,a méretet is azt ellenőriztem mielőtt írtam a kérdést!
Gyárilag vagy valaki előttem 20x20 mm rakott,2 mm vastagot, szét is nyomta alaposan ! Egyébként ennél a modellnél csak a proci és egy híd van! Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!