Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok...

Milyen laptopot ajánlotok munkára, 130 ezer alatt újanon?

Figyelt kérdés

130 ezer körül láttam, hogy kapni már Lenovokat, 10. vagy 11. gen i3-al, 8gb rammal és 240gb ssd-vel.

Nekem ez elég is lenne igazából, az árból úgy láttam ez a max amit ki lehet hozni.

Teljesítmény bőven elég, munkához úgyis virtual machine-t használok, a nettől függ a gyorsaság, nem a hardvertől.

Annyi az elvárásom, hogy némileg vékony legyen, jó aksival és ne legyen 14 inch alatt.

Van konkrét típus amit ajánlani tudtok így, vagy bőven jó az első lenovo ami szembe jön velem ezekkel a paraméterekkel? Még Asus is van egy-kettő hasonló paraméterekkel ahogy láttam neten.

Használtat nem szeretnék, mert igazából tényleg elég a 11. gen i3.

2022. aug. 18. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Milyen munkához? Nagyon nem mindegy
2022. aug. 18. 22:12
 2/16 A kérdező kommentje:

Mint írtam, VM-et használunk a cégnél, szóval ez a szempont teljesen mindegy, nem a saját hardver lenne használva.

Most az Asus Vivobook-okat nézegetem, olyan 140 ezer körül jónak tűnik, kompakt, fenti harver van benne és fém.

2022. aug. 18. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

5300U procival találhatsz még talán. Volt nemrég egy jó akció. 8gb ram, 512gb ssd, IPS kijelző, világító magyar bill 130 ezer.

Most elvitték ezeket, és már csak 150-ért van.

[link]

Ez lenne az etalon.

Most ezt ajánlanám így a kereten belül (130e):

[link]

Kisebb ssd, nincs bill.világítás, de minden más okés.

Esetleg ez, bill.világítással

[link]

Vagy igazándiból nézelődj

[link]

Amd ryzen 5300U procis gépek a legjobbak az árkategóriában. 4 erős mag. Intel ennyiért csak a kétmagos 1115-öt tudja felmutatni. (Bár hamarosan talán lesznek alacsony áras 12 gen procijaik is.)

2022. aug. 18. 22:59
 4/16 anonim ***** válasza:
14%

Ja, és a szó amit keresel: újonnan

😃 kicsit máshogy írtad, de értjük.

2022. aug. 18. 23:05
 5/16 A kérdező kommentje:

#3 Köszi a választ :) A random árukeresős boltoktól picit tartok, kb 3 hónapja vettem onnan egy jól értékelt boltból telefont, de újra volt csomagolva egy használt, sérült telefon és azóta is megy a balhé, várom a pénzem, bizonyítsam hogy nem én voltam, közben a telefon náluk azóta is stb.... (Nem is én lennék ha nem fogtam volna ki)

Tehát akkor mindenképp 5300U? Mennyire hamarosan érkezik a 12. gen? Érdemes lesz várni, lesz valami a 130-140-es kategóriában?

2022. aug. 18. 23:08
 6/16 A kérdező kommentje:

#4 Felénk így mondjuk 🤷‍♂️

Az én fülemnek meg az újonnan szó hangzik nagyon hányadékul, beleborzongok :D

2022. aug. 18. 23:11
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Arukeresorol rendeltem telefont de nem volt baj vele. Zaklasd a boltot hátha egyszer megtorik a jég. Ne hagyd annyiban
2022. aug. 19. 05:52
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Árukereső továbbra is egy gyüjtőoldal....
2022. aug. 19. 07:20
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
#8 Ott találtam boltot ahonnan rendeltem a telefont.
2022. aug. 19. 07:25
 10/16 A kérdező kommentje:

#8 Igen, gyüjtőoldal, viszont a legtöbb bolt ilyen szedett-vetett, akik áfacsalások miatt tudjál picit olcsóbban adni a dolgokat. Eddig nekem sem volt gondom velük, de most kifogtam..

Amúgy nem hiszitek el, mielőtt lefeküdtem volna aludni, ez, kereken 130 ezer volt 😳😅

[link]

Ez az i3 már 4 magos, elvileg jobb mint az 5300U.

2022. aug. 19. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!