Megfelelne a gépem a nagy teljesítményt követelő játékoknak? Például a Crysis, Metro2033, GTA IV stb.
CPU: AMD Phenom™ II X4 Quad-Core Black Edition 965 3.4GHz 8MB cache 125W socket AM3, BOX
ALAPLAP: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, AM3,890GX+SB850,SATA6GB/S
RAM: 4GB DDR3-1600MHz Kingston HyperX CL9 kit 2x2GB
VGA: ATI Sapphire HD5850 1GB (256) aktiv 2xDVI H DP
Nekem csak 2 magos -om van és azon is szaggatás mentessen fut full grafikán! Amúgy azt csiripelik, hogy a 4 magos -ok
vak vágány, mivel nem lehet kihasználni azt az irtózatos processor teljesítményt. Egy 2 magos bőven megfelel. Nem lehet észlelni a külömbséget Nem kell több pénzt kiadnod rá.....
Bár vannak fanatisták akik megveszik , mert egyszerre 4 játékkal játszanak. Ez a full kocka droid szindróma.
Ha lenne ilyen mátrix-os kisagyba becsatlakoztatós rendszerű számítógépek, akkor azok az emberek ott töltenék el az életüket. Még akciós univerzáslis wc is járna hozzá........ :P Amúgy a metro 2033 gagyi, gta4 liberti az fain, crysis elmegy.
Nekem csak e5200 dual-core 2.50Ghz-m van és 9500gt msi nvidia és minden zsírúl megy....
Énis eléggé kocka vok , unalmamban vagy játszom vagy tévézem (ha épp nem a haverokkal vok) .
- A sógoromnak most négy magos procija van és több játékkal is csak max 80 százalékos a cpu kihasználtsága nekem meg az ugyan azon az órajelen futó 2 magos cpu-m már 1 játáknál eléri a 90 százalékot . szval inkább maradok a 4 magosnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!