Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Beats Solo 3 Wireless...

A Beats Solo 3 Wireless jobban szól, mint a JBL Tune 560BT fejhallgató?

Figyelt kérdés
Nekem most a fent megemlített JBL van de már rossz állapotban (nagyon sokat fejhallgatózok), mert szeretem a zenét és nem akarom vele a szomszédokat, szüleim zaklatni. Most egy komolyabb Beats Solo 3at néztem ki. Tudom az Instacsajok szeretik, mert sokon látom és nekem is kis fejem van hiába férfi vagyok, de vékony vagyok. Az a kérdésem, hogy akinek Beats Solo 3 Wireless van mit szól rá??? Megéri? Jól nyomja a basszust? Imádom a mélyhangokat szóval inkább ez ami a legfontosabb nekem. Igaz a JBLre sincs panaszom csak az, hogy max pár hét és már szét fog esni. Köszi a válaszokat :)

2022. aug. 14. 10:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Legtöbbször mobilhoz csatlakoztatom Bluetoothon, esetleg tablethoz, de nagyon néha laptopra is. Szóval Bluetooth fejhallgató érdekel most. Gamer USB fejhallgatóm játszásra van a PC-hez. Ez most inkább mobilhoz fog kelleni.
2022. aug. 14. 11:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk árkategóriailag nem ugynaz a kettő így talán mondhatom azt hogy a Beats lehet hogy külsőben és viseletben a fülpárnák miatt jobb meg ugye a hatalmas hype ami körülötte van de lehet ha a külsőre ilyen sokat költenek meg a reklámra akkor a hangzásra fognak a legkevesebbet. Meg sokan szidják a Beats fejhallgatóit többen mint dícsérik a JBL meg hangeszközökkel foglalkozó vállalat és sokkal hamarabb kezdte mint a Beats, de még a Sonyt is jobban tudnám ajánlani. JBL, Sonyt jobban ismerik és a tapasztalat is több mint a Beats-el a Beats inkább Amerikában a menő!
2022. szept. 17. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!