Hogyan lehet visszahozni egy mappát ha valamiért használhatatlan lett?
Volt egy mappám amiben volt sok film és valamiért 0 kbyte-nak írja a merevlemez és kiterjesztése sincs
HDD Sentinel hibátlannak írja a külső winchestert, a windows talált hibás szektort de kijavította, a hiba nem szűnt meg.
Windows 10 amúgy
Ennyire tudja a Windows visszahozni.
Tölts le segédprogramot, de NE ERRE a mappára, és azzal össze tudod kapirgálni a file-okat.
Sajnos a többit is, nem csak azt, ami itt volt - másrészt csak azokat, amelyek azóta még nem mentek tönkre.
Recuva, GetDataBack.
A HDD működik, csak ez a mappa tűnt el?
Működik a hdd, csak ez a mappa romlott el
Nem tűnt el mert mutatja, csak nincs hozzá kiterjesztés és 0 kbyte a mérete a 40-50GB helyett. Olyan mintha valami titkosította volna vagy nem tudom...
Minitool power data recovery
Ezt a programot tudom ajánlani. Ha mostanában tűnt el a mappa akkor nagy valószínűséggel vissza tud valamit állítani belőle. Ingyenes próba verzióba 100 mb ot lehet visszaállítani ha megveszed akkor bármennyit (van crack is hozzá)
Recuva ezt írja:
haze-black magic.mp3 - H:/$Recycle.bin/S-1-5-21.663463-63636-636.6363-63636...
Ez a fájl, felül lett írva, ezzel:
"H:/found.000/dir0000.chk/Bosszuallok 4k.mkv"
Helyreállítani meg csak az mp3-at engedi de nekem a videó kéne :/
Basszus!
Van róla egyáltalán fogalmad, hogyan működik az adattárolód?
Ha felül van írva, akkor felül van írva! Akkor a régi már EGYÁLTALÁN nincs meg, esetleg csak az elejéből egy kicsi.
Mondjak példát?
Ha átépíted a házad - például a csúcsos tető helyett laposat csinálsz - akkor már hiába jön valaki, hogy de neki a csúcsos tető kell!
Igen, de a program azt írja, hogy az mp3 lett felülírva az mkv-val :)
"Ez a fájl (mp3) felül lett írva, ezzel: (mvk)"
Így az lenne a logikus, hogy nem azt hozza vissza, ami felül lett írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!