A Cyperpunk mit fog szólni egy 4 magos procihoz?
Le akarom szedni a Cyberpunk 1.5-öt. De nem tudom, hogy az én gépemen milyen fps droppok lesznek majd 768p vagy 1080p-ben?
Mert ilyen alkatrészek vannak a gépben:
I5 7400T
8gb 3000mhz ram ami csak 2667mhzn megy
GeForce GTX 950
Azt mondják ha leveszem a felbontást sima HD körülire akkor a proci és annak a mag számai fognak akadásokat csinálni. Ha meg felveszem Full HD-ra akkor azt meg a vga nem fogja meghálálni. És a 2gb vram is valószínűleg mindenképp megfog telni. De még ha a vgával nem is lesz akkora probléma akkor a ram nem lesz elég. De annyira, hogy minden ötödik másodpercben nagyobb beakadásokra számíthatok.
20fps egy i7-8700 mellett:
A 4 magos Intel Core i3-12100F 3.30GHz mellett nem akadály a CYBERPUNK 2077
Na de azt sdm felejtsétek el, hogy az I5 7400T 4 szállas 4 maggal. A 12100F pedig 8 szállal. És a kérdező betudja nyomni az FSRt is. És akkor tudna játszani Full HD-n viszont akkor a proci lenne kevés meg arra menne a terhelés. Meg szerintem akkor is lennének akadások mivel, hogy a 8gb ram nem igazán elég a cyberpunkhoz. Legfeljebb ilyen 1024x768 Full Lowra.
A vram az meg pláne siralmas. Úgyhogy szerintem kérdező neked nagyon keményen megkell keresned azt a beállítást és felbontást ami a vgad 98-99%-ban kihajtja. De nem eszi a procit és a ramot sem annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!