Miért villog a monitor bekapcsolás után?
Figyelt kérdés
Eddig bekapcsolás után az LG logó jelent meg szinte azonnal, majd néhány másodpercen belül megjelent a háttérkép a monitoron.
Az utóbbi néhány napban, bekapcsolás után kb. 1-2 percig villog a monitor, az LG logó hol látszik, hol fekete a képernyő felváltva, és csak 1-2 perc után jelenik meg a háttérkép és az ikonok.
Megnéztem a kábeleket, minden csatlakozás rendben van.
2022. aug. 11. 11:25
1/8 anonim válasza:
Ha régi a monitor akkor valószínűleg valamelyik kondenzátor megadta magát, vagy a háttérvilágitás, vagy táppanel
2/8 A kérdező kommentje:
10 éves a monitor. Érdemes javítani?
Nem értek hozzá sajnos.
2022. aug. 11. 11:32
4/8 anonim válasza:
Érdemes lenne egy másik géppel is kipróbálni, de szerintem is a legvalószínűbb, hogy a monitor kezdi megadni magát.
Nem CRT, hanem valamilyen lapos monitor, ugye?
5/8 anonim válasza:
Ha nem magadnak bütykölöd meg akkor nem érdemes már megcsináltatni. Max ha lesz valami vihar és van biztositásod akkor bejelenteni villámkárra :D
6/8 A kérdező kommentje:
Lapos monitor igen. Én nem bütykölöm, nő vagyok és egyáltalán nem értek hozzá. :D
2022. aug. 11. 13:15
7/8 anonim válasza:
Akkor 20 körül már lehet találni használt jó állapotú monitorokat, vagy akkor újat kell venni
8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy mi volt a baj! A monitornak semmi baja!
A számítógép lelassult vírus miatt! Lassan indult be és ezért villogott a monitor!
2022. aug. 20. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!