Minecraftban legnagyobb 32-es látotávolsághoz már illik minimum 16gb ram?
8 van a gépbe 12-esen van 300-400-500 fps de mikor felveszem be esik 60 fps alá
vegyek még hozzá egy 8 gb ddr5 4800mhz sticket javitana a helyyzetben?
Külön mennyi ramot engedélyeztél a játéknak indítókódban? Mert gyárilag 1GB ramot használ a mai napig, hiába raksz te be a gépbe akár 128GB ramot, ha a program csak 1GB-ot használhat.
Milyen resource pack van betéve mellé? Egy 128x vagy 256x blokk modellezés már messze jobban terheli a gépet mint a gyári kis gagyi 32x.
Ha dual channel a cél, akkor érdemes pont olyat venni mellé, mint amilyen most van benne. Eltérő órajel/időzítés esetén a legkisebb órajellel és a legnagyobb késleltetéssel fog menni, de a dual channel nem garantált úgy. Minecraftnál mondjuk nem épp azon fog múlni az FPS-ed.
Nekem kérdező, annyi kérdésem lenne, hogy minek 32-es látótávolság?
Szerintem olyan 12-17 körülivel is egész jól el lehet boldogulni, lásd én pl 12-essel játszok, FPS az olyan.. 100-200 körüli, ami számomra tökéletes is, nem muszáj 200+ egy játék élvezéséhez (talán a 2-es válaszoló írt az fps-sel kapcsolatban hasonlóan)
Van egy distant horizons nevű mod, ami sokat tud segíteni renderelés esetén és olyan chunkokat is berenderel, amit alapból nem kellene látnod.
Videókat érdemes róla nézni és elméletileg nem öli meg a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!