Szerintetek érdemes ALiexpress-ről 3 méteres töltő kábelt rendelni?
Figyelt kérdés
USB-C to USB-C kellene. Most a notebookhoz 2 méteres van és pont nem ér el sehova (fél méter is sokat segítene). Lenovo Ideapad 5 notebook (Ryzen 5500U).
Magyarországon 6000Ft felett találtam ilyen 3 méteres kábelt, ezért gondolkodom Aliexpress-ről, de van köztük minőségi vagy mind silány?
2022. aug. 10. 10:34
1/10 anonim válasza:
Töltőkábelek hossza nem véletlen. Valahogy másképp kéne megoldanod hogy ne kelljen olyan hosszméret. Három méternél már nincs olyan szufla benne mint fél méternél.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen gondolom, régebbi notebook adapterek hosszabbak, de ez a USB-C 2 méter kikészít, oldalra ülve kell lennem mindig. A hátam KO.
2022. aug. 10. 11:02
3/10 anonim válasza:
Értelmes ember venne egy hosszabbítót, nem a tápkábelt cserélgetné...
4/10 anonim válasza:
Ilyesmin nem spórolnék.
Egyszer kell megvenni. Ha 6000,akkor 6000. Ha 8, akkor 8.
Rendelsz Aliról mondjuk 3000-ért, vársz rá egy hónapot, aztán vagy jó minőségű, vagy nem..
5/10 A kérdező kommentje:
3-as, értelmes ember nem kommentelgetne ide feleslegesen...
Hova tenném a hosszabbítót az ágyon, megmondanád?
2022. aug. 10. 14:42
7/10 anonim válasza:
A földről már csak felér egy két méteres töltőkábel!
8/10 anonim válasza:
Nekem a napi szinten használt töltőkábeleim (telefonhoz) mindegyike AliExpress-ről való. Sok ezer eladott és sok ezer jó értékeléssel rendelkező kábeleket szoktam venni, van 1 és 2 méteres is. Hosszabb kábelen kevesebb áram mehet át és erre néhány esetben fel is hívják a figyelmet az eladók. Ha nem tegnapra kell, mindig AliExpress-ről rendelek kábelt, jóval olcsóbbak, mint itthon és a minőségükkel sincs probléma, a jelenlegi telefonomat is bőven ellátják árammal, a gyári kábelen sem megy át több. Figyelni kell az értékeléseket és igazából nem nagyon lehet mellényúlni. A fenti esetben nem feltétlenül 3 méteres kábelt keresnék, hanem egy jó minőségű 2-3 méteres hosszabbítót, ebbe pedig mehet egy rövidebb kábel.
9/10 anonim válasza:
Jó az ali, csak gyúzd kivárni. Baseust javaslom.
10/10 A kérdező kommentje:
Árammal nem lesz gond, 120W a töltő, notebooknak pedig 60W az eredeti ha jól tudom.
Köszi a Baseus tippet! Megnézem van-e belőlük 3 méter.
2022. aug. 12. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!