Egy pipás, az a baj veled hogy hozzájutottál egy számítógéphez és azt hiszed az az etalon, az isten király gémer pécé, és ahhoz mérsz mindent.
Sokszor írsz hülyeségeket, ami azért van mert alig van viszonyítási alapod a hardverek világában, így nincs min csodálkozni ha lepontoznak.
Az ilyen "milyen pc-t vegyek" meg "mi futna el ezen a pc-n" kérdéseken kívül máshoz nem tudsz hozzászólni, mert csak egy hétköznapi laikus ember vagy. Amivel nem is lenne baj, csak érződik a válaszaidon, hogy sokszor fogalmad sincsen a témáról. Van egy elképzelésed amiről azt hiszed az az igazság (ez már baj), utána persze hogy furcsállod amiért lepontoznak.
Addig amíg ilyen napközis kisiskolás stílusban adod elő magad, hogy "krumpli pc" meg "csak az Intel", mindenki csak egy komolytalan vérpistikének fog gondolni.
Mellélőttél... a 16-os nem én vagyok, én a 15 voltam. A tápos kérdéseknél meg... tudod te rá vagy állva a be quiet-re és a seasonic-ra ezzel még nem is lenne baj, de lexarozol mindent úgy hogy halvány lila gőzöd sincs, hogy az adott tép ban milyen bél van esetleg. Meg a DDR5 és 12 gen mánia, pedig nem egyszer elmagyaráztuk hogy ár/értéket kell nézni le is vezettük részletesen nem egyszer, mind hiába.
Csak mikor kismilliomodik kitiltásod és új profilod, aztán ugyanazt tolod, nem kell emglepődni rajta ha pillanatok alatt felismernek.
Mert azzal nincs gond ha valaki nem tud valamit, akkor kérdezzen, vagy esetleg fogadja el, hogy oké ebben nem volt igaza, de legalább tanult valamit. Na ez nagyon hiányzik pl.
Valakivel összekeversz, mert én utoljára hónapokkal ezelőtt ajánlottam itt tápegységet. Plusz az említett felhasználó nem a haverom, és nem is istenítem. Ha jól tudom ő egy unatkozó kamionos, aki ha éppen nem ebben kategóriában fényezi a Ryzen processzorokat, akkor a politikában éli ki az Orbán fóbiáját.
Gondolom azért értékelték 0 százalékra mert baromságot írt.
Itt egyedül csak te hiszed a kategória istenének. Nyilván azért mert olyan témához is hozzászól, amiről neked fogalmad sincsen.
1 pipás, mint láthatod az időbélyeg ugyan az mind a két válasznál.
Ezzel beszólásoddal most megint csak azt erősíted, hogy egy a nyáriszünetben magával semmit kezdeni nem tudó unatkozó gyerek vagy, aki mint ahogy a #24 is írta csak kelted a feszültséget és vezeted félre az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!