A számítógép nem ad jelt, a billentyűzet és az egér sem működik, ez mitől lehet?
A mai nap játszodtam a Dead by daylight játékkal, és egyszerre csak a képernyő barna lett majd nem reagált semmire. Újra indítottam a gépet, a gép beindult de a billentyűzet, az egér nem, sőt nem adott képet a monitor sem(No signal felirat jött elő).
Kivettem a RAMokat, megtisztítottam de semmi, kivettem a tápot megtisztítottam de semmi, mindent kábelt kihúztam és újra raktam de úgyis semmi. A gép üzemel, vagyis a ventik forognak, a ledek égnek de semmi más. Szerintetek mi a teendő? Ha valakinek volt ilyen, hogy oldotta meg?(A neten semmi jó megoldást nem találtam).
A gépem:
I5-4570
8Gb(2x4GB DDR3)
Amd rx 470(8gb vram).
" mint behányni mindehova a marhaságaidat." igen marhaság megkérdezni a táp tipusát.. holnaptól ne kérdezzük meg senkitől nem lesz baj ha codegen, approx, vagy valami hulladék lesz benne nyugodjan siklódjunk el felette gratulálok... :D
Ha tudnál olvasni semmilyen ddr5 nincs itt hanem a tápról kérdeztük a kérdezőt de látom olvasni sem bírsz már.
Táp típusa LC 6450 v2.2
most írta a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!