Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire nehéz egy processzor...

Mennyire nehéz egy processzor hűtőt beszerelni?

Figyelt kérdés

Sose szereltem még gépet és nem tudom, hogy vigyem szervízbe vagy próbáljam meg egyedül beszerelni.

Mennyire nehéz beszerelni?

2022. aug. 1. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2022. aug. 1. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
nézz róla videókat youtubon. nem nehéz
2022. aug. 1. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
15 éve megcsináltam, akkor nem volt nehéz. Most böszme nagy hűtőt kell rápakolni ami eléggé feszül a procira. Ha van kézügyességed akkor csináld, ha nincs akkor kérj meg valaljt aki látott már ilyet.
2022. aug. 1. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem egy agyműtét. Persze az sem mindegy, hogy milyen hűtő. Egy egy másfél kilós, két ventilátoros torony hűtőt egy kicsit azért bonyolultabb beszerelni, mint egy Intel gyárit a 4 benyomós pöcökkel.

Beírod az új hűtőd pontos típusát a youtube keresőbe és megnézed, hogyan kell berakni.

2022. aug. 1. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindegy milyen processzor. Lehet hogy csak pár pöcköt kell bepatintani, de lehet hogy ki kell épiteni az alaplapot, mert hozzá kell férni az aljához. Meg kell nézni, valaki már biztos csinált videot az adott hűtőről.
2022. aug. 1. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen foglalatra milyen hűtést. Ahány gyártó annyi felfogatási módszert találtak ki.
2022. aug. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!