Miért fagy le a gép?
Minden ok nélkül mondjuk netezés közben lefagy a kép. De az egér tovább mozog és ha megy egy zene az is szól tovább, de a kép megfagy és hiába kattintok bárhova nem reagál. A ctrl+alt+del se segít. Csak is a bekapcsoló gomb nyomásával lehet kikapcsolni, utána visszakapcsolom és semmi baja. Eddig 2x fordult elő az elmúlt 5 napban.
Windows 11-es rendszer van rajta, túlmelegedés nem lehet mert játékokban soha nem volt ilyen.
seasonic gx 750 pár hónapja vásárolt az egész gép
igen full eredeti windwos 11 home
Tehát akkor az op rendszer miatt van?
Eddig win10-et használtam, most hogy meg lett az új gép kedvezményesen vehettem 11-et ezért gondoltam váltok. Marha jó kifizettem érte egy csomót, és még nem is működik rendesen? Ez szégyen, mit csinál a microsoft? Elfelejtett rendszereket csinálni?
Merevlemez van a gépben? Csatlakoztasd le róla!
Régen akkor találkoztam ilyen problémával, amikor a merevlemezem vacakolt. Lehet, hogy valamiért került merevlemezre is rendszerfájl, vagy oda rakott a win temp fájlokat/virtuális memóriát.
Szóval egy lemezellenőrzést futtass!
SSD-nél még nem tapasztaltam ilyen menet közbeni fagyást... bár elképzelhető, pl ha annyira túlmelegszik, hogy teljesen letilt. Ez viszont nem túl életszerű, mert nagyon jól bírják a hőt. idle-ben pedig egyáltalán nincs hőtermelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!