Master22 kérdése:
I7 2600 Intel proci 1155 alaplap, videokártya nélkül netezésre lesz használva mennyi áramot fogyasztana?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 17:24
1/9 anonim válasza:
Ennyiből nem tudom megmondani, de ha nem lépsz neki oda, akkor nem sokat.
3/9 anonim válasza:
A 95W a max fogyasztása (magyarul, ha 100%-on pörgeti - odalép neki -.. ahogy az előbb gyönyörűen megfogalmaztam :D ). Nekem i5 4570 van, aminek 84W a max fogyasztása, viszont jelenleg 12W (megvan nyitva a Firefox, 3 oldallal, egy Notepad++, Win10).
4/9 anonim válasza:
Megterhelve nem nagyon lesz szóval 40-50w körül fog átlagosan kb.
5/9 A kérdező kommentje:
Win 10 64bit van, 16gb ddr3 ram, 400w 80+ bronz táp
csak net, youtube-ra lesz használva.
2022. júl. 31. 17:42
6/9 anonim válasza:
Hát ott fog kérni rendesen, mivel hardveres enkóder hiányában mindent a processzor fog számolni.
7/9 anonim válasza:
Igen-igen, de azért nem 0-24-ben fog menni a dekódolás, hanem napi max 1-3 órát (gondolom), illetve még azt se, ha megelégszel a 720p 30fps videókkal, mert ott még elérhető a h.264, amit tud hardveresen dekódolni az igp.
8/9 anonim válasza:
H264-nél tud az jóval többet is, mint 720p@30, de az említett youtube nem H264.
9/9 anonim válasza:
Én átlag 50-60 wattra tippelek + monitor (saccra 25-50 watt).
Plusz a lemezek/SSD-k mennyiség is számíthat (ha több is van stb.).
Én egy mezei átlagos SSD-vel számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!