Mennyit érhet ez a régebbi gamer PC?
Asus PRIME Z270-P
Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz HyperX Predator XMP
Intel Core i5-7600K BX80677I57600K
Asus GTX1060 6GB GDDR5 EX-GTX1060-O6G
EVGA 600W BQ 110-BQ-0600-K2
Arctic Freezer 33 Plus processzor hűtő
Kolink Inspire K5 ARGB fekete számítógépház
Kingston 240GB SA400S37/240G SSD
Toshiba 2TB 64MB HDWD120UZSVA
A gépház és az SSD teljesen új.
Szeretném eladni, de nem tudom mennyiért lehetne meghirdetni a jelenlegi hardver árak mellett. Illetve egyáltalán el e lehet adni értelmes áron, van e kereslet ilyen használt gépekre.
Utána jártam most az áraknak, és hát ennél gyengébb gépek mennek 180-200 körül. Szóval a 140 ezret kicsit alulárazottnak gondolom.
Illetve biztos hogy nem adnám el alkatrészenként, mert sem időm sem affinitásom nincs ehhez. Főleg, hogy kb. egy hete pakoltam át a régi viseltes gépházból ebbe az újba mindent. Egyébként azzal a céllal, hogy elrakom tartalékba, csak közben máshogy alakultak azóta a dolgok.
Olyan 160k. Csak az a baj, hogy ennyiből már kihozható jóval modernebb platformra épülő gép is, így talán érdemesebb alkatrészenként (is) hirdetni.
Amúgy soha ne azt nézd, egy adott teljesítményű gépből/hardverből melyik a legdrágább, mert azt nem is fogja megvenni normális ember, hanem pont a legolcsóbbhoz viszonyíts.
#3 A procira bőven lehet kereslet, korrekt áron persze. Ha valaki teszem azt eddig i3-6100-at használt, és már kevés neki, de a 7600K már elég lenne, ezért meghagyná a többit.
A deszka talán valóban nehezebb ügy, mert akinek lehal a régi, inkább megszabadul a procijától is, de nem hiszem, hogy annak eladása külön egy lehetetlen küldetés volna. Megint csak a kiszabott ár a döntő faktor.
Minden más alkatrész pedig platformtól függetlenül használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!