BIOS-frissítés! Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Gigabyte B450 Pro alaplapom és vettem hozzá egy AMD Ryzen 7 5800X-et és le szeretném frissíteni az alaplap BIOS-át.
Kezdhetem a legfrissebbel vagy egymás után mindet fel kell telepíteni?
Mert ebből nem igazán tudok kijönni.
2022. júl. 20. 18:24
11/14 anonim válasza:
Nem értetted meg a lényeget... az már nem maga a bios file. Jóformán minden gyártónak van oprendszer alól futtatható programja a frissítéshez, más kérdés, hogy nem feltétlen ajánlott.
12/14 P.O.C. válasza:
A legbiztonságosabb a BIOS/UEFI rendszerbe beépített frissítő program. A Windows kifagyhat akár a sok háttérbe futó bizbasz miatt vagy akár egy vírus miatt is, amit a kereső nem vett észre.
13/14 anonim válasza:
#12 lehet bár nálam ez sose fordult elő , eredeti windows 0 virus.
amugy igen rá kell másolni pendrivera arról beflasheled a bios fájlt uefi módban.
14/14 P.O.C. válasza:
Én már küldtem át alaplapot a másvilágra Windowsos frissítéssel, azóta nem bízok benne, ha nincs BIOS -ba épített frissítő program (de újabban már minden gyártónak van), akkor inkább MS-DOS alól frissítek CD -ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!