Miért szűnt meg a Windows 7 támogatása ? Még mindig azt használom. Nem akarok váltani. Van még aki Windows 7 használ ? Többi Windows számomra egy bughalmaz. Ez volt az utolsó jó Windows.
"Nem kell üvölteni csak elfogadni hogy az a gép ugyanazt tudja most is mint régen."
Először leírja, hogy tökéletes, majd utána leírja, hogy igazából semmire sem jó zenehallgatáson kívül, meg hogy kinő a szakálla mire megnyit egy oldalt. Ezen röhögök én. Mégis ragaszkodik ehhez az ócskavashoz. Ráadásul az egész úgy indult, hogy a Win 7-en kívül minden oprendszer szar. :D
Persze ugyanazt tudja a vas, csak épp a szoftverek gépigénye cseppet megnőtt. Régen ez a gép gyorsnak számított, nekem is volt, de már 10 éve is használhatatlan volt.
"Először leírja, hogy tökéletes"
Talán úgy értette hogy tökéletesen működik :)
#42:
Értsd már meg, hogy nem működik tökéletesen. Ha mp3 lejátszó lenne, akkor tökéletesen működne. De egy pc-t nem arra terveztek, hogy csak zenét lehessen hallgatni rajta és hogy kihulljon a haja a várakozástól. Ráadásul írja a kérdésben, hogy nem is akar váltani és az új oprendszereket szarozza, miközben az ő gépe szar.
"Értsd már meg, hogy nem működik tökéletesen. Ha mp3 lejátszó lenne, akkor tökéletesen működne."
Ugyanúgy működik mint régen. Régen a maga idejében sem MP3 lejátszására volt képes egy ilyen gép!
Értem én hogy a mai igények mások, de ha így hasonlítod össze akkor az derül ki hogy nem a zsömle lett kicsi, hanem a pofád lett nagy.
"Régen a maga idejében sem MP3 lejátszására volt képes egy ilyen gép!"
Pont erről beszélek. Most meg már csak arra képes.
Annakidején 486-tal játszottunk le mp3-at, DOS alatt.
"Pont erről beszélek. Most meg már csak arra képes."
Igen. Te arról beszélsz én meg arról, hogy régen sokminden másra is képes volt és arra ma is pontosan ugyan úgy képes.
Hol maradtál le?
"régen sokminden másra is képes volt és arra ma is pontosan ugyan úgy képes."
Tudja futtatni a korabeli programokat ugyan azzal a sebességgel ma is, mint régen. Ez triviális, de hova akarsz ezzel kilyukadni?
Mert itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy MA mire képes újabb programokkal, újabb technológiákkal.
Az csak neked volt lényeg, mert nem arra vonatkozott az amit leírtam.
De továbbmegyek. Nekem is van itthon régi gépem Win2000 van rajta.
Nyilván nem azért mert 4k videókat streamelek vele, hanem azért mert vannak olyan feladatok amire csak az alkalmas. A mai gépek alkalmatlanok vagy nagyon nagy szívás alkalmassá tenni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!