Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges cserélni egy...

Lehetséges cserélni egy irodai gép hangszóróját?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű irodai gépről van szó, elől van egy kisebb hangszórója, oldalt pedig egy kb tenyérnyi, szerintem az előző tulaj tehette bele, vagy legalábbis én még nem láttam sztereó gépházat.

Na de az a probléma vele, hogy ha felhangosítom, akkor az egész ház rezonál(fémből van). Mit lehet ezzel kezdeni? Lehet cserélni?

2022. júl. 16. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Vagy külső hangszórót használni.
2022. júl. 16. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Csere nem hiszem, hogy megoldaná a problémát. Minden csavarkötést át kéne nézni és akkor is még ha nem merev a gépház önmagában is rezonálhat.

Inkább kösd ki és használj külső hangszórót.

2022. júl. 16. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Papírozd ki a gépház oldallemezét, vagy ami rezeg. Prosztó megoldás, de működik :D
2022. júl. 16. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Külső hangszórót nem szeretnék, mert munkahelyen van a gép, és ott nem örülnek ha hangos a zene.

egyébként dell ház.

2022. júl. 16. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

4

Caak vedd le a hangot, vagy pedig használj fejhallgatót.

2022. júl. 17. 01:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Fejhallgatót nem engednek használni
2022. júl. 21. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Vegyél külső hangszórót és levesed a hangot, nem értem miért lenne hangosabb mint a beépített hangszóró.
2022. júl. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!