Nem kapcsol be a laptop, felmelegszik a proci amikor bedugom a töltőt. Hogyan javítsam meg?
Figyelt kérdés
Már többször próbáltam azt, hogy kivettem az akksit és kihúztam a töltőt, és nyomtam a bekapcsoló gombot 1 percig, de ez nem működik. Szétszedtem, és észrevettem, hogy amikor be van dugva a töltő, akkor az alaplap hamar felmelegszik, ahol a processzor van alatta, amikor kihúzom, hamar lehűl. Nem világít a töltést jelző lámpa, meg a többi sem. Mi lehet a probléma, és hogyan lehet megjavítani? ASUS X554L a típusa.2022. júl. 10. 12:24
1/2 anonim válasza:
Vidd el szervízbe, megfelelő felszerelés és szervízes gyakorlat nélkül nem lehet diagnosztizálni és cserélni a hibás alkatrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!