Mennyiből reális kihozni egy kB ilyen erős számítógépet?
ASUS ROG GL752VW laptopom van, lassan 5 éves. Szeretem, de ki tudja meddig bírja még. Elsősorban Adobe programokat használok rajta, kép szerkesztés, videó vágás céljából. Photoshop, illustrator, premiere...
Plusz néha szoktam játszani is, bár nem vagyok egy nagy gamer, de ez is opció. Leginkább AC, Sims🤓 Telltale játékok amikkel szoktam.
Most már nem fontos többé, hogy hordozni tudjam a gépet, így úgy döntöttem, hogy egy asztali gépet szeretnék.
Hasonló paraméterekkel, elvarasokkal mint a laptopom, kb mennibe lenne egy gép szerintetek? Anno 2017ben a laptopom 340ezer volt.
Köszi szépen! 😊
Valószínűleg néhány hónapon belül sort keritenek a beszerzésre. Mennyire várható drágulás a témában, mit gondoltok? Érdemes minél előbb megvenni a cuccokat itt is?
"A világ legnagyobb félvezetőgyártója, illetve bérgyártója azt tervezi, hogy 2023 januárjától további 6%-kal emeli a legtöbb gyártási folyamatának árait"
Ez semennyiben nem érinti az idén legyártott és piacra kerülő termékek árait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!