Zománc kérdése:
Szerintetek megéri a régebbi AMD?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri AMD ryzen 3 processzort venni 2022-ben?
Mármint úgy összegezve hogy az egész termékcsalád nem csak pl a RYZEN 3 1200.
2022. júl. 8. 14:16
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem
Felejtsd el!
Most azonnal vedd meg!
12 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez van 12 giga rammal(Ryzen 3 1200AF). Ha venni akarsz, akkor AF-es változatot keress Zen+ maggal, bár ezeket nem nagyon dobálják, de néha ki lehet fogni. Netezni, zenét hallgatni, filmet nézni tökéletes. Én nem játszom, úgyhogy arról nem tudok mit mondani. Újat már nem hiszem, hogy kapsz, a hardveraprón nézz körül. 20 körül vannak, de 20-25 között láttam Ryzen 5-öt is(2400G, 1500X).
2/5 anonim válasza:
Akkor már inkább Ryzen 3 4100, ugyanabban a 33-37 közötti ársávban mozog.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 8. 18:51
4/5 anonim válasza:
Átlag felhasználásra igen, újabb játékokra esélytelen
5/5 anonim válasza:
Az AM4 bővíthetősége nagyon jó lett. Egy olcsó mondjuk B450-es alaplapban el tudsz indulni egy 1000-res Ryzen 3-mal és ahogy a pénztárca engedi elmehetsz 5000-res Ryzen 9 ig. 4 generáció és brutálisan nagy teljesítménykülönbség van a két véglet között.
Ha később fejlesztenél akkor megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!