Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell szétszedni egy ASUS...

Hogy kell szétszedni egy ASUS X550WE laptopot?

Figyelt kérdés
Probléma az vele, hogy a hűtése iszonyatosan rossz... Lehet rossz a hűtése lehet poros belül mint az állat. Nos én 7-8ezret sokalok azért a portalanításért és lehet nem is az a probléma. Nekem csak a hűtésberendezéses rész érdekelne, többihez nem nyúlnék.

2022. júl. 7. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ha beírod a youtube keresőbe a laptopod típusát, utána meg azt, hogy "disassembly", biztos kapsz szétszerelős videokat.
2022. júl. 7. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Ha sose csináltál ilyesmit akkor inkább fizesd ki érte azt a 7-8 ezret. HDD-t vagy ramot cserélni még azt mondom oké videó után, de annyira megbontani hogy a hűtést is levenni, már azért nem árt a rutin.
2022. júl. 7. 10:51
 3/4 Shaddark ***** válasza:
2022. júl. 7. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez nem olyan dolog, amit akár egy szakember algoritmizálni tud egy laikusnak.

Azt meg végképp ne várd el itt, hogy ha valaki ezt neked még le is írná - á, már is önmagában véve ez kizárt dolog - akkor utána még még felelősséget is vállaljon azért, hogy esetleg valami kár történt a laptopodban az ő leírása miatt...

Vagy ne portalanítsd és használd úgy, vagy ha valami miatt ez neked fontos, akkor igenis vidd el szakszervízbe és csináltasd meg velük, vagy keress ismerőst, aki megoldja neked (ha van olyan, akiben megbízol és ingyen megcsinálja neked.)

Hűtőberendezést lehet külön is venni, pár ezer forint, USB-ről megy, nekem is van. Mivel nekem napi 16 órát megy a laptopom (azaz gyakorlatilag csak akkor nem megy, amikor alszom), ezért nekem folyamatosan be van kapcsolva hozzá az USB-ről üzemelő hűtőm is, ami praktikusan olyan, mint egy alátét...

2022. júl. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!