Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát vegyek a...

Milyen videokártyát vegyek a gyereknek ?

Figyelt kérdés

A mostani számítógépében meghalt sajnos a videokártya . Nem egy mai gép az én régimet kapta meg (8 vagy mit tudom én hány éves ) .

config :

Alaplap : ASRock fmwaiim-hd+

Profi : amd fm2 Athlon 760k (4 magos ebbe a foglalatba a legerősebb ha jól rémlik bár nem ma volt )

Van rajta egy bazi nagy cooler master hűtő

8gb crucial 1600mhz rám

128gb SSD

1tb merevlemez

És egy viszonylag kicsi ház

A videokártya egy rx 270 ( nem az X es) volt béke poraira .

És a kérdésem hogy mit nézzek neki amit ez a proci mellé berakhatok tehát legalább egy ugyan ilyen erőset akarok hogy ne az legyen hogy ami eddig ment rajta játék már az se . Nem tudom van e értelme ugyan ilyet nézni hisz gondolom az is 8 éves lesz . Szóval ti mit javasoltok miket nézegessek ? Főleg használt lenne a cél . Én még tudtam ezzel a géppel mediumon élvezhetően witcher 3mazni ez az elvárás az új kártyától is !

Előre is köszönöm szépen a választ !

2022. júl. 5. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Gtx 970 mondjuk
2022. júl. 5. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
1050Ti vagy 1060 3GB inkább, ezeket már lehet olcsón kapni, 970 felejtős, DX12 alatt amúgy is jobban alssul mint a 10-es széria, mellé a VRAM terén is vannak godnjai ha több mint 3,5GB kerül használatra a 4-ből.
2022. júl. 5. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
inkább vegyél egy új gépet ez egy kalap sz@r fiam a gyerekeidböl ilyen géppel max TikTok sztárok lesznek de sosem lesznek Hardcore Gamerek
2022. júl. 5. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Rx 270 nem volt, esetleg az R9 270-re gondolsz?

Ehhez a procihoz nagyon maximum valami RX 570-et tennék, jobbat felesleges. Ezek most jó áron mennek hardveraprón, 40k körül. A korábbi kártyához képest az is atomerőmű. De a legújabb játékokhoz egyszerűen a processzor édeskevés.

Tápegység nem írtál semmit, azért abból is nem árt, ha valami normálisabb darab üzemel a PC-ben.

2022. júl. 6. 03:46
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos emellé még az RX 570 is túlzás. Anno volt egy FX 4100-as procim, és mellé vette megy RX 570-et, de nem ment jól a kettő együtt, a videokártyát NAGYON visszafogta ez a proci (és az FX 4100 kb. ugyanazt tudja mint a 760k).

Ebbe a gépbe max egy GTX 960 szintű kártya passzolna, de lehet még az is "úl erős".

Bár ha most szánsz rá egy kicsit többet vehetsz egy normálisabb videokártyát, aztán később fejleszted a gépet hozzá.

2022. júl. 6. 06:28
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Táp tipusát kihagytad
2022. júl. 6. 08:23
 7/10 anonim ***** válasza:
150W TDP volt a régi kártyája, szóval nem kell tápozni, ami 150W alatt van kártya azzal biztos nem lesz gondja, ebbe még az 570 is belefér, más kérdés, hogy proci kevés hozzá.
2022. júl. 6. 10:48
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
#7 attól még leirhatná a tipusát mert illendő... lehet hogy egy hulladék van alatta
2022. júl. 6. 10:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy chieftec ctg 450 van benne akkoriban ezt javasolták . 14k volt akkoriban asszem. Köszönöm a válaszokat !
2022. júl. 6. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mai darab de ettől független ezzel semmi gond.
2022. júl. 7. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!