Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ír számokat a billentyűz...

Miért ír számokat a billentyűzetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A laptopom billentyűzetén az U,I,O,P,Ő,J,K,L,É, M betűkön vannak számok! Kicsi számok, mint egy sima billentyűn a kötőjel, a vessző, pont stb! Feltettem a Linux Mint 20-at és pár nap múlva azt figyeltem meg, ha ezeket a gombokat nyomom, azokat a számokat írja le melyek rajta vannak! De viszont ha egyszerre nyomom le az FN gombbal akkor a rendes betűt írja! What? Mit tegykóek?

2022. júl. 4. 13:12
 1/5 franciasrac ***** válasza:
Van képed a billentyűzetedről? Mert nem értem nagyon jól a helyzetet
2022. júl. 4. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
rakd fel a windowst és linuxot dobd ki a kukába
2022. júl. 4. 13:41
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es nincs fn valto gombod? Azt kellen hasznalnod mert akkor irna szamot ha lenyomnad fn t

gondolom numpad nelkuli bill

pl elsonek probalgatnam azt hogy hosszan lenyomom fn t es at e valt vagy ha gyorsan megnyomod ketszer at e valt

de rakeresel laptop leirasara

2022. júl. 4. 13:44
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
36%

Fn lock (Lck stb.) feliratot kellene keresned vagy Num Pad felirtaot Nm Pd stb.

illetve biosba belepve is tudod allitani hogy alapertelmezetten az Fn be vagy kikapcsolva legyen

2022. júl. 4. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A Num Lock-ot kapcsold ki! Valószínűleg valamelyik gombot az Fn-nel együtt kell lenyomni ehhez.
2022. júl. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!