Elbírni elbírná, de nem egy életbiztosítás az a márka.
2022. júl. 1. 11:29
2/13 anonim válasza:
Papíron 22 ampert tud 12-es ágon, az elég kényelmesen, más kérdés hogy na... mondjuk talán nem elsz gond, 250w fölé úgy sem nagyon fogsz menni.
2022. júl. 1. 12:17
3/13 anonim válasza:
Nem tűnik túl jónak ez a márka, ha olcsó tápot akarsz valami ilyesmit vegyél: [link]
2022. júl. 1. 12:30
4/13 anonim válasza:
ez a táp a kuka legjobb barátja.
3asnak igaza van azt vedd inkább ha tápot akarsz és nem akarod hogy a géped hamar tönkremenjen.
system power 9 500w vagy 600w is sokkal de sokkal jobb ennél
2022. júl. 1. 12:38
5/13 A kérdező kommentje:
Tápom egy komplett gépben van, csak videokártyát fejlesztet.
2022. júl. 1. 12:47
6/13 anonim válasza:
Kérdező, nem kell azért elhinni ezeknek mindent, megteszi egy ideig az is. Nem fog felrobbani, ne aggódj
2022. júl. 1. 14:35
7/13 anonim válasza:
Le merném fogadni, hogy még PCI-E kábel sincs azon a tápon, ami nem véletlen. Istenkísértés használni, bármikor eldurranhat, gajra vághat bármit. Hardveraprón egyébként 10 ezer forintért vannak értelmes tápegységek.
2022. júl. 1. 14:45
8/13 anonim válasza:
De, biztos, hogy van rajta 😂 Valószínűleg életedben nem láttál még tápot eldurrani, csak a legendákat hallottad. Én speciel egy Vargáné és Társán kívül SOSE láttam egyet sem, az valamikor 2000-ben lehetett. Túl van ez dramatizálva.
2022. júl. 1. 14:48
9/13 anonim válasza:
Hát nálam otthon tényleg nem láttam, mert van annyi eszem, hogy hulladékot nem veszek. Viszont vess egy pillantást erre: [link]
És most direkt megnéztem, tényleg nincs pci-e. [link]
Olvasd el az értékeléseket, ki is emelik. Nyilván jó lett volna a márka hivatalos oldalát belinkelni, de ezeknek az sincs, ami megint csak sokat elárul a fantasztikus minőségről.
2022. júl. 1. 14:57
10/13 anonim válasza:
PCI-Express csatlakozó 1
Olvasni nem ártana megtanulni
A videó pedig semmit sem mond el erről az adott márkáról, így semmit sem ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!