A Windowsom csakis akkor bootol be, ha a pendrivet csatlakoztatom. Miért?
Nemrég újra telepítettem a laptopomat, UEFI módban csináltam bootolható pendrivet, szépen le is futott a telepítés semmivel semmi probléma nincs, kivéve azzal, hogy a Windowsom teljes leállás mellett csakis akkor bootol be, ha csatlakoztatom azt a pendrivet, amin a bootolható Windowsot csináltam.
Ha nincsen csatlakoztatva a pendrive akkor végtelenített töltőképernyőt kapok, de amint bedugom a pendrivet vált egyet a képernyő majd egyből belép a Windowsba. Mitől lehet ez? A BIOS-ban minden megfelelően van beállítva. Nem az első laptopom, nem az első újra telepítésem, mégsem tudom mitévő legyek, mert ilyennel sosem találkoztam.
(a 100 mb-os particiónak, mint boot lehetőség
meg kéne jelenni)
Win creatin toolal próbáltam csináltam, de a felénél megakad és hibaüzenetet ír ki ezért ezt offolnám, így rufussal csináltam.
Partíciót nem raktam rá a pendrivera.
BIOS-ban mint boot opció, az SSD-ről van bootolás van bekapcsolva, tehát ezért nem értem mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!