Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik hangszóró éri meg...

Melyik hangszóró éri meg jobban? Melyiknek van a jobb hangzása?

Figyelt kérdés

Az ár nem igazán fontos mert máshol szerzem be ahol tök más.

[link]

[link]

[link]

Ja, és normál használatra kellene. Játék, film esetleg zene.

2008. dec. 20. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó, de nézd meg a Genius SP-HF 2.0 800x típust is, nem sokkal drágább.
2008. dec. 20. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyik sem.

Az elsőt inkább ne is emlegessük. A harmadik nagy ahoz, hogy kényelmesen körberakjad vele a monitort. A második határeset.

DE

Szerintem számítógéphez jobb az olyan kiszerelés, ahol van két kicsi, amit akár fel lehet rakni a monitor oldalára, meg egy központi nagy mélynyomó, ami jól elvan az asztal alatt is, mert azt úgyis csak inkább érezi kell.

pl. valami ilyen:

[link]

[link]

2008. dec. 20. 10:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Ehhez mit szóltok: [link]
2008. dec. 20. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszokkal is és a kérdező kommentjében szereplő hangrendszerrel is.

Szerintem a kommentben szereplő 2.1-es rendszer tökéletesen megfelel a célnak. Egy szobában bőven elegendő a 9+4+4 Watt teljesítmény és a kép alapján nem is fogja elfoglalni az egész szobát a sok hangdoboz.

2008. dec. 20. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2008. dec. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!