Melyik a legjobb notebook ezek közül? Szakértői véleményekre vagyok kíváncsi, vagy olyanéra, aki ért hozzá valamennyire.
Melyiket vegyem ezek közül? Kinéztem párat, de ha van ennél jobb ilyen áron, és megbízható, akkor jöhet más is.
Mit értesz logjobb alatt? Legnagyobb teljesítmény? Legmegbízhatóbb? Legjobb ár/érték arány?
Munkára pl jól jöhet a 17"-os, de annak tényleg akkora a felbontása, hogy az az Intel kártya játéknál alapból behal (plusz notebook nem való játékra). Persze én az MSI-ASUS laptopokat kerülném, pedig Alaplap-videokártya terén csakis ASUS!
Marad az Acer, abból is az Intel procis. Viszont hasonló árban javasolnám a Lenovo G550 szériát.
egy normális msi-vel semmi baj nincs.
nekem is msi-m van. 17"
munkára használom de játéknál sincs bajom vele, jól bírja az intel kártya, de amennyit én játszok nem is veszi zokon..
az tény h a 120-160ezres msi-k sz*rok de enyém (msi cr720 [az intel i3 procis verzió]) nekem bevállt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!