Videókamera gépre kötve?
Nekem "EOS R6" van, amit sok mindenre is használok. De USB-n én 1080p-t USB-n nem hozza és a framerate-el is vannak gondok. Ha jól emlékszem nekem 30ig engedte.
Mondom a..ád, és vettem egy Hama uRage Stream Link-et, ehhez meg egy microHDMI-HDMI kábelt, és hozza azt amit kell. Csak ugye azt látom, amit a kis LCD paneljén is, szóval az infókat le kellet vennem.
USB meeting WEBCAM-ra, elég. Ha streamelni akarsz, akkor kelleni fog egy LINK. Ha csak videót felvenni és utószerkeszteni, arra elég egy record és az SD kártyáról meg lemásolod.
Úgy rémlik nekem nem volt gondom az EOS Utilityvel, de este ránézek újra. Viszont a net tele van olyan fórumtémákkal ahol EOS live viewnél 10-16 fps volt a max.
Milyen gépen használnad? Van USB 3.0?
Elfelejtettem a kérdést, bocs.
Nálam az EOS Utilityben és az OBSben is jó a kép, 1080p-ben normálisan jön a 30FPS USB kábelen, semmilyen laggom nincs. Nem lehet hogy valami beállítási gond vagy USB gond miatt laggol ez sokaknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!