Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet lekapcsolni a...

Hogyan lehet lekapcsolni a videokártyát?

Figyelt kérdés

Üdv!

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy hogyan tudom lekapcsolni a videokártyán a ledeket? Van egy Asus Rog Strix 1080 TI kártyám(nem rég vettem). Miután lekapcsolom a számítógépet a videokártyán égve maradnak a ledek. Nem a videokártya világítása, hanem a videokártya 2x8-es csatija felett van 2 darab fehér led, ami nem tudom hogy mit jelez, de a gép lekapcsolása után égve marad. Mivel plexi-s a házam ezért kiszűrődik a fény éjszaka ami zavaró. Van erre megoldás? Előre is köszönöm!

2022. jún. 20. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a tápot is.
2022. jún. 20. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Eddig azt csináltam, de lehet, hogy van másik megoldás. Most néztem egy angol oldalon, és azt írták, hogy ha engedélyezve van a BIOS-ban a ERp Ready

akkor le kell kapcsolnia. Most megnézem, hátha működik. Ezeknek elméletileg vannak hibakódjai. Ha folyamatosan ég, akkor nem kap tápot/ha villog, akkor valamilyen feszültség ingadozás van a tápegységbe... valami ilyesmi.

2022. jún. 20. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a router fénye idegesítő...beterítí az egész szobát... Egy kis fekete szigszalagcsík csodákra képes. Picit rést azért hagytam, hogy lássam a működését. 😉
2022. jún. 20. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Le volt tiltva a BIOS-ban a ERP Ready. Most már ezt is tudom :D . Ennyivel is okosabb lettem
2022. jún. 20. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Elegánsabb...
2022. jún. 20. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!