Ezen a gépen milyen játékok futnának el?
És hogyan? Hány fps-el, milyen felbontáson? Legújabb játékok?
Ryzen 5 3500
16gb ram
Afox Radeon R5 220 2gb
Danubius Computer Standard PSU 450W
"Mondjuk az is érdekes, hogy mindenkinek véleményed rossz a gépe ha nem viszi a top játékokat és akkor is ha azok nem érdeklik?"
2gb videóram irtó kevés ha valaki jó grafikai beállítások mellett akar játszani ha meg lowon akar játszani akkor nagyjából elég de szerintem a kérdező nem alacsony beállításokra gondolt.
Attól függ mit akarok nyomatni.
Ha a 2014- es pvz az álmom, arra jó lesz.
Kérdezd meg a kérdezőt, hogy milyen beállítádra gondolt, mert nem vagy gondolatolvasó.
H kedves kérdező van egy oldal a 'Can I run it?'
Ha megtetszik egy game akkor letöltet veled egy scannert és megmondja mid jó és mi nem.
https://www.youtube.com/watch?v=6ff_Moi1QXo
Azért aki azt mondja hogy simán menne rajta, annak gratulálok, legalább nem kéne totál alaptalant állítani.
A videóban egy R7 240-et használnak, 220-ról konkrétan nem is találtam GTA V tesztet, gondolom senki sem merte már bevállalni.
De ha a 240-el erre képes a GTA V mint a videóban a 220 meg mindössze harmada-negyede teljesítményre képes... El lehet képzelni mit alkotna, olyan 10-15FPS körüli " élmény " lenne.
Mi sokkal gyengébb? GT720 is egy irodai kártya, de ettől független sebességben több mint duplájára képes mint az R5 220.
Nincs nekem sem itt mindkettő előtte, hogy gyorsan teszteljem, de 10 másodperc alatt lehet összehasonlítást találni.... Ha valamit nem tudok legalább rákeresek, és nem állítok valótlan dolgot mert csak " szerintem " így van.
Úgy tudom az R5 220. GT 620 , GT 710 szinten van. Az R5 230 pedig gt 720 szint. Viszont az R5 220-on kívűl mindegyikből van GDDR5-ös verzió ami pár éves játékokat még eldöcögtet. Nekem ddr3-mas R5 220-am van.
Viszont a GT720M az más mint a sima 720. Az elvileg gyengébb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!