Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Tudom, hogy volt már...

Avair2010 kérdése:

Üdv! Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, DE mégse ugyanez. Kinél melyik LCD monitor bírta a legtovább? Csak mert most már ugyebár az se új technológia. Én már 12 éve is TFT -monitorral nyomtam a munkahelyen, de már nem dolgozok ott nagyon régen.

Figyelt kérdés

2022. jún. 16. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
2009-es fénycsöves LCD monitorom van és egy vele egyidős LCD tévém is, mindkettő remekül működik, a mai napig rendszeresen használva vannak. Mondták, hogy ezekben a fénycső kb 5 év alatt kiég és cserélni kell, sose volt cserélve, ellenben a modernebb, 2016-os Samsung LED tévé már felhős, azaz van döglött led a háttérvilágításában.
2022. jún. 16. 17:42
 2/3 Hintalow ***** válasza:
Anyukámnál az asztali pc egy 17-es fujitsu-siemens lcd monitorral megy, ami mèg az első munkahelyemről lett vève. 2004-2005 magasságában dolgoztam ott, jól bìrja😀
2022. jún. 17. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, de úgy látom, hogy túl félreérthető volt a kérdésem megfogalmazása. A két 2009 -s készülék milyen márkájú volt?

Ui. Kösz a választ nektek, amint látom, Hintalow megértette így is, hogy mit szerettem volna megkérdezni.

2022. jún. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!