Radeon HD7790 videókártyáról mi a véleményetek? Nem mai darab már.
2022. jún. 16. 01:13
1/5 anonim válasza:
Hát úgy kb 2015 környékéig bármit el elhet vele indítani több-kevesebb kompromisszummal, utána meg azért már vannak címek amik semmiképp sem indulnak vele.
2/5 anonim válasza:
Szia kérdező, szóval:
https://www.youtube.com/watch?v=-dcaXrYBuWM
Itt játékokat futtatnak vele, vagyis egy teljesen jó összegzés, másrészt.
Támogatja a Vulcan-t, vagyis, a No Man's Sky-hoz, mint példa, teljesen jó.
3/5 anonim válasza:
Megjelenésekor is maximum középkategória közepe volt és ennek már lassan 10 éve. Szóval sok mindent ne várj tőle. Képet ad, meg a korabeli játékokat elfuttatja, de ott is kompromisszumokat kell majd kötnöd.
Akkoriban egyébként a HD7XXX egy nagyon jó széria volt, főleg ár-érték arányban. Nekem évekig HD7850-em volt, imádtam azt a kártyát. A 7790 ez alatt van valamivel, a 7770 és a 7850 között.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Youtubon én is néztem egy 2020-as összeállítást.
2022. jún. 16. 12:49
5/5 A kérdező kommentje:
Most nézem a videót, az komoly, hogy a Cyperpunk fut rajta.
Jó, eléggé csúnyácskán, de azért mégis viszi valahogyan.
2022. jún. 16. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!